Omat juhlani vietin Ruotsin laivalla matkaten kohti Unkaria. Kaikki  ihanuudet jäivät odottamaan minua  kotiini. Kyllä täytyi etukäteen tehdä suuri selvitys korvien välissä, että osaan unohtaa kaikki tulleet paketit ja nauttia kesän varmaan ainoasta lomareissusta. Lomareissu olikin todella tarpeen, sillä kuten aikaisemmin olen maininnutkin, suuret sukujuhlat, jotka olivat 12-13.7 ovat verottaneet voimia melko lailla ja vaatineet järjestelyihin käytännössä koko kesän. Ja tyttäreni häät, jotka ovat 23.8 vaativat sitten loputkin kesästä. Joten tämä tuuletus pyöräillen halki Euroopan ja Baltian oli tässä välissä oikein tervetullut vaihtelu.
Nukkekoti ja mineily ja toisten blogien ihastelu todellakin on täytynyt unohtaa täysin tältä kesältä, mutta eihän se olekaan leipätyöni vaan harrastus.

Mutta mennäänpä vihdoin lahjoihin, joita innoissani lomareissun jälkeen availin. Tällaista päivää en ole kokenut aikaisemmin ja olisin kyllä toivonut saavani keskittyä siihen aivan täysin kaikessa rauhassa vaikka viikon, mutta juhlajärjestelyt painavat taas päälle. Täytyy näistä ottaa uusi nautinto, kunhan (ja toivottavasti) elämä taas taasaantuu normaalirytmiin ja pääsen niitä jakelemaan omaan nukkekotiini. Kuvaan ne nyt tänne blogiini ja täten lähetän suuret lämpimät kiitokseni kaikille lahjanantajille.

IIK, olen aivan sekopää....


Nämä sain Amelta

1712298.jpg
Tässä paketissa löytyi siis kangasta, pitsejä, päivävarjo, piiras, kukkia ja miekat, joille heti tiedän sopivan paikan nukkekodissani. Ja vielä pitsien joukosta löytyi virkattu liina, joka on jäänyt pois kuvasta.
Kiitokset Ame  kivasta paketista.

Tässä lahja Laralta!

1712299.jpg
Lara lähetti ihanan kirjeen ja oli todella paneutunut ja miettinyt lahjan tekoa. Paketista löytyi kangasta, ruusunauhaa, kukkatarvikkeita, pulloaihioita, teetä ja sitten käsintehtyä; hieno käsilaukku, kirjailtu liina ja aivan ihanan, ihanat uskomattoman kauniit kirjaillut tyynyt. Niille Lara varmasti löytyy ykköspaikka. Kiitos aivan valtavasti.

Tiina - käsintehty läheti minulle seuraavan paketillisen tavaraa

1712301.jpg
Sieltä löytyi kangasta, pala pitsiä ja suloiset neulotut pipo, kaulaliina ja sukat sekä postilaatikko.
Nytpä tämän jälkeen ei meidänkään lapsia palella ja posti ei eksy. Kiitos kovasti.

Vuorossa Maaritin paketti

1712303.jpg
Nyt saa meidän väki lähteä kalaan, sillä paketista löytyi todella kivat virveli, kalahaavi, matopurkki ja kalareppu. Ihanat, kiitos!

Ja sitten Wooper
1712304.jpg
Paketista löytyi pitsejä, puuhelmiä, nukkekotipeiliä ja noita iki-ihania Wooperin astioita.
Nehän ovat mielettömän taidokkaita. Suuret kiitokset.

Anutiinalta tuli paketti ensimmäisenä jo hyvissä ajoin, mutta kun on merkintä, että saa avata vasta synttäripäivänä, niin täytyi siis kaikki paketit jättää jännitettäväksi yhtäaikaa lomareissun jälkeen.
Reilu peli kaikille.

1712310.jpg
Paketista löytyi pitsiä, nauhaa, liinapitsiä, kangasruusu, päivävarjo, ääriviivatarraa, lasipurkki, enkelitaulu ja suolapussi. Kiitokset lahjasta!

Ja tässä aina niin runsas paketti Tippa-Liisalta
1738596.jpg
Siis paketissa oli taas vaikka mitä; matto, pitsiä, nallekangasta, puupalikoita, sydäntyyny, jouluisia enkeli ym. askartelukuvioita, kukkatarvikkeita, olkikranssi, pyykkipoikia, juna- ja hevoskuvio, lankakeriä, kankaita ja tietysti niitä upeita virkkauksia; perhosia, patalappu ja hieno hattu. Kiitos, aivan ihania!

Ja tässä paketti Susannalta
1738597.jpg
Susanna tekee aivan uskomattoman pientä ja siistiä työtä. Sain paketissa nauhaa, piirustuslehtiöitä, värityskirjan ja pakkauksen, jossa oli värikynät ja muistilehtiö. Valitettavasti posti oli sen rutistellut, mutta yritin sitä kuvaan oikoa. Tosi hienoja, kiitos!

Ja tässäpä näkyykin onnittelut Mairelta
1738598.jpg
Mairelta sain kangasta ja upeasti tehtyjä kirjoja ja kauluspaidan. Kiitoksia kovasti, ovat tosi ihania ja tarpeellisia.

Onnittelut Meerikata

1755256.jpg

Meerika oli laittanut pakettiin pitsiliinan, aivan mahdottoman ihanat neulanpäässä olevan linnun ja lasikoristeen (mietin vain minä kaikkena sitä voisikaan käyttää sekä kauniin kukan. Kaunis lahja, kiitos!
Olitkohan tehnyt ne ihan itse?

Katjaliinilta seuraava
1755257.jpg
Paketista ilmestyi suuri määrä kukkatarvikkeita, ruukkukukka, kangasta, hiiri, pitsiä, helmiä, muoviputkea, pieniä autoja, pyykkipoikia ja sulkakynä. On taas tarviketta askarrella vaikka mitä. Kiitokset!

ja sitten Virpiltä

1760342.jpg
Lahjana löytyi kangasta, nauhaa, ääriviivatarroja ja matto. Kiitos myös sinulle.

Lauralta tuli
1760351.jpg

ohutta kangasta, nauhaa, pitsejä, pari nallenappia, kahdet helmet, puuhelmistä tehty pullo, lakana ja printtejä. Taas kerran kiitoksia.

Ja sitten Kirsin paketti

1760360.jpg

Paketista putkahti esiin  kangasta, brodyyriä, ruusu ja massaruokia.
Taas, taas kiitokset!

Ja nyt sitten vuorossa Mimiko

1760388.jpg

Hän oli väsännyt virkata oikein suuren kasan lahjoja. Paketista löytyi virkattu sängynpeitto, kaksi tyynyä, kaksi kaulaliinaa ja lisäksi vielä lankavyyhtejä ja kaksi kirjaa. Suuret kiitokset.

Jatkuu Olgalla

1760402.jpg

Olgalta sain pullonkorkkeja, massailuruokia, lasinapin ja ihania pieniä töppösiä.
Isot kiitokset sinullekin.

ja Mustixilta

1760410.jpg

Paketissa oli upea amppeli ruukkuineen, kukkatarvikkeita, pisiä ja nauhaa sekä aivan hirvittävän suloinen norsu. Suuret kiitokseni!

 Ja tässä Hanna H:lta
1764529.jpg

Paketissa pitsikangasta, kukkatarvikkeita, lapio ja kuokka, tarralla kiinnitettävä kukkataulu ja ruukkuaihioita. Kiitos!

Sitten Marisa
1764532.jpg

Sieltä löytyi massailtuja kiviä, tervetuloa-kyltti, kissapatsas, kukkaruukku, kukkia, nauhaa ja kangasta.
Kiitokseni!

Paketti Tealta
1764531.jpg

Nauhaa, kangasta, ruusuja, lakanat ja tyynyliinat ja kauniita ilmeisesti korun osia, joutsen ja metallinen vati. Nöyrät kiitokseni.

Ja Tiina H:lta
1764530.jpg

Tätä pakettia ei voi edes eritellä. Niin runsas ja mahtava lahja. Ihania kankaita, Tiinan upeita pitsiliinoja , astiasto, oma tekemä keraaminen vati, ruusu maljakossa  ja vaikka mitä ihanaa ja kaunista pientä tavaraa.
Olen tosi otettu ja onnellinen. Kiitos ja halaus!

Seuraava lahja tuli Lauralta "Pikkuvähä"

1816526.jpg
Siellä oli upea seinäkello, ruusuvati ja nauhaa. Todella kivat. Kiitos, kiitos!

Ja Kaisalta
1820962.jpg
Kaisalta tuli sängynpeitto, hieno virkattu liina, höyhen, pitsejä ja nauhoja, helmiä ja kaunis korun osa.
Taaspa jälleen kiitoksia suuresti.

Seuraava paketti tuli Sariannalta
1820966.jpg

Kissakortin kera oli laitettu pieniä hevosia, helmiä, simpukankuori, kiva possu-käsinukke, öljykanisteri, kaulakoru, kankaita ja nauhaa. Kiitos sinullekin oivasta paketista.

Mirka oli käärinyt pakettiin seuraavan lahjan
1820973.jpg
Sieltä löytyi punottu kori, kukkia, ääriviivatarroja, helmiä ja kaulakoru. Kiitokseni.

Saanalta sain
1820970.jpg
kauniita lastenkirjoja ja vihkoja, puuhelmiä, korkinpohjia, kaulakorun ja viherkasvitarvikkeita.
Lämmin kiitos paketista.

ja Päivin paketti
1820968.jpg
Päivi oli askarrellut mahtavan hienon lattiaharjan, pölyhuiskan ja pyyheliina telineen. Lisäksi nahkanauhoja, peilejä ja satiininauhaa. Hurjasti kiitoksia.

ja viimeinen paketti Lotalta

1820974.jpg

Sieltä löytyi kahta erilaista kangasta (toinen sopiikin kivasti varastoitavaksi tulevaan kustavilaiseen kotiin), nauhaa ja paperinarua. Kiitos lahjasta.

Vielä jälkijättönä saan lahjan ystävältäni Minnalta, kunhan vain ehdimme tapaamaan. Siitä sitten myöhemmin.

Nyt on siis kaikki paketit kertaalleen kuvattu, kirjattu ja uudelleen pakattu kuoriinsa odottamaan sitä rauhallisempaa aikaa, jolloin voin uudestaan keskittyä niihin paremmin. Nyt painaa työt ja ennenkaikkea tyttäreni häät pahasti päälle. Meillä on siis suuret juhlat taas tiedossa - tätä olen jo vuosia odottanut.
Toivottavasti nämä kelit muuttuvat vain kuivemmiksi ja lämpimämmiksi.

Oikein sydämestä vielä kerran kaikille kiitokset, ainakin tuota sanaa olen tässä kirjoituksessa viljellyt.